This me =))

This me =))

Sunday, 3 July 2011

Kl gangster !

Benar kata orang.. belum cuba belum tahu.. Haa sy sudah cuba anda bila lagi?? haha ! Sangat2 best la movie niy ! Buat sy rasa wowww !!! Syok sangat2 !! Jalan cerita yang sangat kasar dan ganaz membuat kan sy rasa gempak sgt2 ! Jarang la orang malaysia nak buat cerita yang 100 % ganaz gaduh2 !! Haa meletop tak SYAMSUL YUSOF ! ?? hehehe... Sy da addicted ngn Syamsul yusof niy.. hehe.. Jangan main2 naa.. hehe..
Well everytime sy teringat cerita niy sy teregt seseorang.. eh.. Tbe2 lak kan.. keh keh..
Syamsul yusof,adi putra,aron aziz.. =)
     Ok2.. cerita niy dapat 11 juta k ! haa Tahniah pada Syamsul Yusoff ! You Are The Best ! Well tgk la pelakon kegemaran sape?? boleh gitu?? Pun boleyhh kan.. hahaha ! Yang penting cerita niy mmg da Box Office gituu.. wahhh !! Terkejut nyah !! Mmg the best la korang2 niy ! Pelakon2 yang membintangi filem ini juga banyak memberi lakonan yang sangat2 memberi impak pada filem ini ! Sehingga ada yang nak pe tuu saman2 la pe laa.. Haa xkan nak duit orang kot tuu yang nk saman2 tuu.. Dah tau dapat 11 juta kan.. Haa jelez la tuu.. hahahaha ! so guys kalau da kuar cdnye jangan lupa beli tau ! yang Original tau !!! ingat tuu !!
So guys u all nak dengar cerita baru dr i x?? haha ! kalau nak jom sme2 follow my blog k ! =)
       So thatz Allz je la cerita i sal filem niy.. Satu ayat yang i mampu bg emm pe ye? haa ! AMAZING ! ok daaaa...
assalamualaikum.. =)

No comments:

Post a Comment